Tagliatelle z truflami i oliwkami

Tagliatelle z truflami i oliwkami

Porcja na 4 osoby

80 g mieszanki trufli z oliwkami Zigante, 20 ml oliwy z oliwek, oliwa z oliwek z czarnymi truflami, 240 g makaronu tagliatelle, 80 g masła, bulion warzywny, 80 czarnych oliwek bez pestek, 120 g pomidorków cherry, 50 g rukoli, sól, pieprz

Pokroić oliwki i pomidorki cherry, podsmażyć na oliwie z oliwek. Zalać bulionem warzywnym i podgotować przez 5-6 minut. Ugotować tagliatelle al dente i odcedzić. Przełożyć do naczynia, dodać przygotowane oliwki i pomidorki w bulionie, mieszankę trufli z oliwkami Zigante oraz rukolę. Delikatnie wymieszać, doprawić kilkoma kroplami oliwy z oliwek z truflami.

Można podawać jako danie główne lub przystawka.

Smacznego !

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Polub nas!

 

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Sklep jest w trybie podglądu
Szczepan Siatecki, ul. Wiśniowa 1, 65-517 Zielona Góra,
NIP: PL9291568275, Regon: 081033947

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w sekcji artykuły - Cookies.
 
{nocache:6cef1806f3f5e2efb31f0931b389aeb6#0}
Click Shop | Hosting home.pl