Sałatka z indykiem i oliwą truflową

Sałatka z indykiem i oliwą truflową

Porcja na 4 osoby

20 ml oliwy z czarnymi lub białymi truflami, 20 ml oliwy z oliwek, 10 ml octu balsamicznego, 400 g piersi z indyka, 100 g czerwonego radicchio, 100 g zielonej sałaty, 100 g rukoli, 100 g roszponki, 80 g parmezanu, sól, pieprz

Pierś z indyka pokroić w paski, posolić, popieprzyć, podsmażyć na oliwie z oliwek. Wystudzić. Sałatę dobrze umyć, osuszyć, porwać na małe kawałki i dodać do ostudzonego indyka, polać octem balsamicznym, oliwą z oliwek i oliwą z truflami. Wszystko dobrze wymieszać. Przed podaniem posypać świeżo tartym parmezanem.

Smacznego !

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Polub nas!

 

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Sklep jest w trybie podglądu
Szczepan Siatecki, ul. Wiśniowa 1, 65-517 Zielona Góra,
NIP: PL9291568275, Regon: 081033947

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w sekcji artykuły - Cookies.
 
{nocache:6cef1806f3f5e2efb31f0931b389aeb6#0}
Click Shop | Hosting home.pl