Tagliatelle z masłem z białymi truflami oraz z czarnymi truflami

Tagliatelle z masłem z białymi truflami oraz z czarnymi truflami

Porcja na 4 osoby

320 g makaronu tagliatelle, 80 g masła z białymi truflami, 80 g czarnych trufli

Makaron tagliatelle ugotować w osolonej wodzie i odsączyć. Do gorącego makaronu dodać masło z białymi truflami i posiekane czarne trufle. Wymieszać. Podawać na ciepło.

Danie to można podawać zarówno jako dodatek jak i danie główne.

Smacznego !

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Polub nas!

 

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Sklep jest w trybie podglądu
Szczepan Siatecki, ul. Wiśniowa 1, 65-517 Zielona Góra,
NIP: PL9291568275, Regon: 081033947

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w sekcji artykuły - Cookies.
 
{nocache:6cef1806f3f5e2efb31f0931b389aeb6#0}
Click Shop | Hosting home.pl