Filety rybne z płatkami czarnych trufli

Filety rybne z płatkami czarnych trufli

Porcja na 4 osoby

90 g czarnych trufli w płatkach, 4 filety rybne, 40 g masła, 200 ml śmietany, 50 ml oliwy z oliwek, 100 ml białego wina, sól, pieprz, oliwa z oliwek z czarnymi truflami

Filety rybne posolić, popieprzyć, oprószyć mąką. Z obu stron podsmażyć na oliwie z oliwek. Usmażoną rybę przełożyć do innego naczynia i odstawić w ciepłe miejsce. Na patelni z pozostałościami po przygotowaniu ryby rozprowadzić białe wino, zagotować, a potem dodać śmietanę i płatki trufli. Całość posolić i dodać filety rybne. Gotować przez 2 minuty. Doprawić kilkoma kroplami oliwy z oliwek z truflami.

Danie to podawać jako danie główne z dodatkiem gotowanych warzyw.

Smacznego !

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Polub nas!

 

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Sklep jest w trybie podglądu
Szczepan Siatecki, ul. Wiśniowa 1, 65-517 Zielona Góra,
NIP: PL9291568275, Regon: 081033947

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w sekcji artykuły - Cookies.
 
{nocache:6cef1806f3f5e2efb31f0931b389aeb6#0}
Click Shop | Hosting home.pl